|
Post by SoCash on May 24, 2012 5:29:55 GMT -5
Pozz ljudi... ovu stranicu su mi preporucili frendovi i kazu da rjesavate sve probleme...... Evo ovako, na kompjuteru imam Arch Linux. Instalirano je sucelje XFCE, a od programa je nekoliko povuceno sa AUR-a, a neki su kompajlirani iz izvornog koda. Boot manager je GRUB2. Sada sam nabavio SSD Crucial M4 od 128GB, i odlucio pomaknuti particije pomocu live CD-a distre Slitaz te s gPartedom prosirio / particiju formatiranu u ext4 preko SSD-a. Nazalost kompjuter vise ne radi, a znam da me upozorilo o pomicanju bootloadera. STO DA RADIM, OCAJAN SAM!! PS. konfiguracija je : AMD Phenom II x6 3 GHz 4GB Rambus RDRAM EVGA Radeon HD4830 AGP 500GB Hitachi SCSI HDD 128GB Crucial M4 Sata3 SSD ASRock Z77 Extreme Napajanje MSI 235W, VRHUNSKO!
|
|
|
Post by doktorzapc on May 24, 2012 7:29:47 GMT -5
Bit će da je virus, linux je podložan virusima jako, pogotovo taj arch za kojeg nisam nikad čuo a i facebook mu ne radi.
Skeniraj viruse sa nekim programom za defragmentiranje pa javi rezultat.
|
|
|
Post by SoCash on May 24, 2012 8:22:43 GMT -5
UffFffF ZNAOO sam... A rekli su mi da je to dobro jer je besplatno... Instalirao sam Lunix Antivirus 2013, vec je nasao 50 VIRUSA!!! Isuse koje sranje......nikad vishe lunix.
|
|
|
Post by Annalina on May 24, 2012 14:59:14 GMT -5
"it će da je virus, linux je podložan virusima jako, pogotovo taj arch za kojeg nisam nikad čuo a i facebook mu ne radi."
Ti si biser nad biserima,ajd okani se racunara i prihvati se knjige.
|
|