Post by Pavel on Mar 23, 2010 7:53:46 GMT -5
Danas smo sastavili još jednoga.
Gospodin kojemu smo sastavljali je došao u Links u 9 sati gdje kupujemo djelove od kojih sastavljamo kompjutere zato što imaju dobru ponudu, dobre cijene i kvalitetne dijelove. Mi smo izabrali umjesto njega kvalitetne zapakirane dijelove i on je njima platio njihovu cijenu kreditnom karticom na 12 rata bez kamata i od njih dobio i garanciju za kvalitetu dijelova.
Poslije izbora dijelova gospodin se odvezao sa mojim zaposlenikom kod sebe doma gdje je moj zaposlenik odmah sastavio kompjuter od kupljenih dijelova. Poslije sastavljanja je instalirao originalni Windows 7 Home Premium koji je takoðer bio kupljen u Linksu.
Kupljeni su bili i ugraðeni slijedeæi dijelovi:
CPU AMD Athlon II X4 620 BOX, s. AM3, 2.6GHz, 2MB c., HTT
VGA PCI-E GAINWARD GeForce GT240, 1 GB DDR5, D-SUB, DVI, HDMI, HDTV
2 x RAM PC-10600, 2 GB, CRUCIAL, DDR3, 1333 MHz
HDD 640.0 GB, WESTERN DIGITAL Caviar Green, SATA, 32 MB c., za desktop
Napajanje 550W, LC POWER Silent Giant GREEN POWER, ATX2 v 2.2, 140mm vent.
Cijena dijelova je bila 4100 kn
MICROSOFT Windows7, Home Premium 32-bit, Cro, OEM, DVD, GFC-00560
Windows je koštao 1036,00 kn
A naš posao je bio:
400 kn za satavljanje
200 kn za podizanje sustava
50 kn dolazak
+ PDV.
Ukupno oko 6000, 00 kn
Sve zajedno sa nabavom je bilo gotovo za 4 sata oko 13 sati.
Za sluèaj da i Vi želite nešto takvo posebno i kvalitetno možemo Vam ga sastaviti kada god želite samo nas ipak zbog pripreme nazovite barem jedan dan ranije.
www.hitna-pc-sluzba.hr
Gospodin kojemu smo sastavljali je došao u Links u 9 sati gdje kupujemo djelove od kojih sastavljamo kompjutere zato što imaju dobru ponudu, dobre cijene i kvalitetne dijelove. Mi smo izabrali umjesto njega kvalitetne zapakirane dijelove i on je njima platio njihovu cijenu kreditnom karticom na 12 rata bez kamata i od njih dobio i garanciju za kvalitetu dijelova.
Poslije izbora dijelova gospodin se odvezao sa mojim zaposlenikom kod sebe doma gdje je moj zaposlenik odmah sastavio kompjuter od kupljenih dijelova. Poslije sastavljanja je instalirao originalni Windows 7 Home Premium koji je takoðer bio kupljen u Linksu.
Kupljeni su bili i ugraðeni slijedeæi dijelovi:
CPU AMD Athlon II X4 620 BOX, s. AM3, 2.6GHz, 2MB c., HTT
VGA PCI-E GAINWARD GeForce GT240, 1 GB DDR5, D-SUB, DVI, HDMI, HDTV
2 x RAM PC-10600, 2 GB, CRUCIAL, DDR3, 1333 MHz
HDD 640.0 GB, WESTERN DIGITAL Caviar Green, SATA, 32 MB c., za desktop
Napajanje 550W, LC POWER Silent Giant GREEN POWER, ATX2 v 2.2, 140mm vent.
Cijena dijelova je bila 4100 kn
MICROSOFT Windows7, Home Premium 32-bit, Cro, OEM, DVD, GFC-00560
Windows je koštao 1036,00 kn
A naš posao je bio:
400 kn za satavljanje
200 kn za podizanje sustava
50 kn dolazak
+ PDV.
Ukupno oko 6000, 00 kn
Sve zajedno sa nabavom je bilo gotovo za 4 sata oko 13 sati.
Za sluèaj da i Vi želite nešto takvo posebno i kvalitetno možemo Vam ga sastaviti kada god želite samo nas ipak zbog pripreme nazovite barem jedan dan ranije.
www.hitna-pc-sluzba.hr